Scudo Shires Eco-Stone douchebakken voor een groenere toekomst

Maak kennis met de luxueuze Shires Bathrooms Trays, zorgvuldig vervaardigd uit een opmerkelijke mix van minerale verbindingen en hars. Deze voortreffelijke dienbladen hebben een dikte van 30 mm en bieden een ongeëvenaarde duurzaamheid. De buitenlaag van de gelcoat is vakkundig thermisch gesmolten, waardoor maximale sterkte wordt gegarandeerd.

Eco-Stone: Duurzame douchebakken voor een groenere toekomst

Shires Eco-Stone douchebakken combineren uitzonderlijke kwaliteit met een bewuste benadering van de bescherming van ons milieu. Werk samen met ons aan het creëren van een groenere toekomst, douche voor douche.

Gelcoat-afwerking

De Eco-Stone gelcoat-technologie is een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele, niet-recyclebare methoden waarbij acrylhuiden met steenharsvuller worden gebruikt. Dit kan jaarlijks tot 700.000 vellen acryl besparen, wat neerkomt op een verbazingwekkende 1,4 miljoen kg plastic die ons milieu vervuilt.

Milieubewuste vuller

Eco-Stone douchebakken bevatten kalksteenpoeder als primaire vulstof. Om de duurzaamheid nog verder te vergroten, bevatten deze trays tot 30% gerecycled materiaal, waarbij gebruik wordt gemaakt van afvalfragmenten uit de glasproductie die anders op stortplaatsen terecht zouden zijn gekomen. Deze milieuvriendelijke aanpak zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk met behoud van de hoogste kwaliteitsnormen.

Zeg vaarwel tegen delaminatie

In tegenstelling tot douchebakken van acryl die gevoelig zijn voor delaminatie, biedt onze gelcoatafwerking een betrouwbare oplossing. Delaminatie, waarbij de acrylhuid loskomt van de steenvuller, waardoor luchtbellen ontstaan ​​en de lade onbruikbaar wordt, is een probleem dat u niet zult tegenkomen met onze superieure gelcoattechnologie.

Badkamer-Tegels.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart